Яблучний пудинг з вершковим смаком

Яблучний пудинг з вершковим смаком
3.9
(9)
Метод: В духовці
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 6 великих яблук, дрібно нарізаних
  • 200 г несоленого вершкового масла
  • 140 г ізюму
  • 100 г цукру
  • 4 яйця
  • 200 г борошна
  • 1/2 чайної ложки соди

Рецепт приготування:

  1. Розігрійте духовку до 160/180 градусів. Змастіть велику жаротримку форму вершковим маслом, насипте на дно яблука, зверху - ізюм.
  2. В окремій посудинці покладіть залишок вершкового масла, змішуючи з цукром протягом 5 хвилин, поки цукор не розчиниться. Додайте яйця, потім обережно вмішайте борошно великою ложкою.
  3. Розподіліть тісто на яблуках, потім запікайте протягом 45 хвилин до золотистого кольору.
  4. Подавайте з морозивом, збитими вершками або молоком.

Цей яблучний пудинг - ідеальна страва для осінніх та зимових днів, коли бажаєте насолодитися чимось теплим та затишним. Цей десерт не тільки смачний, але й корисний, адже яблука містять багато вітамінів та антиоксидантів. Тож спробуйте цей рецепт і порадуйте своїх близьких чудовим десертом.