Рецепт пухкого дріжджового тіста з творогом
Кухня
Інгредієнти:
- 400 гр борошна
- 225 мл чистої води
- 200 гр творогу
- близько 3 ст.л. цукру
- 1 ст.л. молока
- 2,5 ч.л. сухих дріжджів
- 1/4 ч.л. ваніліну
- 1/2 ч.л. солі
Інструкції:
- Перед тим як почати, підігрійте воду до теплої температури (близько 35С).
- Додайте до води цукор, дріжджі, сіль і ретельно розмішайте.
- Залиште суміш на 15 хвилин у теплому місці, поки на поверхні не утвориться пінна "шапочка".
- У окремій мисці розітріть творог виделкою та просійте його крізь сито (якщо це потрібно).
- Поступово вливайте до творогу дріжджову суміш, ретельно розтираючи виделкою.
- Додайте до творогово-дріжджової рідини борошно та замішайте тісто до однорідності.
- Тісто з творогом повинно настоятись протягом години в теплому місці.
- Після того, як тісто настоялось, воно готове до використання в приготуванні різноманітних смачних випічок.