Гуляш зі свинини в мультиварці

Гуляш зі свинини в мультиварці
4.7
(6)
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 120 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 350 гр свинини
  • 200 мл бульйону або води
  • 1 цибулина
  • 3 ст.л. сметани
  • 2 ст.л. томатної пасти
  • 1 ст.л. борошна
  • 2 зубчики часнику
  • кілька гілочок зелені для прикраси
  • 1 лавровий лист
  • дрібка цукру
  • сіль, перець, спеції за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. Свинину промити й обсушити, порізати невеликими шматочками та скласти в миску. Засипати невеликою кількістю солі, перцю і перемішати. Цибулю почистити і порізати півкільцями, часник почистити і дуже дрібно порізати.
  2. У чашу мультиварки злити пару ложок олії та викласти цибулю з часником. Смажити овочі для гуляшу в мультиварці близько 2-3 хвилин у режимі Смаження або Випічка. Потім додати свинину і перемішати.
  3. Поки обсмажується м'ясо, приготувати в окремій ємності підливу для гуляшу. Для цього з'єднати сметану з томатною пастою, сіллю, перцем і борошном. Ретельно перемішати до повної однорідності й додати до свинини в мультиварці.
  4. Потім влити туди воду, всипати трішки цукру і ретельно перемішати, покласти лавровий лист. Готувати гуляш зі свинини в мультиварці протягом 90 хвилин у режимі Тушкування.
  5. Потім посипати гуляш спеціями, якщо потрібно - досолити і накрити кришкою на 10 хвилин. Розкласти готовий гуляш зі свинини по тарілках і подавати до столу гарячим, як основну страву. Смачного!

Цей рецепт гуляшу зі свинини в мультиварці є дуже простим і легко виконуваним, що робить його ідеальним варіантом для тих, хто хоче приготувати смачну та здорову їжу, не витрачаючи багато часу на кулінарію.