100 г твердого сиру (найкраще моцарелла або бринза з твердим сиром)
1 ч.л. сушеного тим'яну
сіль, перець за смаком
Соус:
400 мл курячого або м'ясного бульйону (можна замінити водою)
250 мл вершків 10%
100 г кетчупу
декілька гілок кропу
1,5 ч.л. молотої паприки
1 ч.л. каррі
сіль, перець за смаком
Рецепт приготування:
Кабачок помити і нарізати тонкими кружечками. Обсмажити на розігрітій сковороді з обох сторін до золотистого кольору, посолити і поперчити.
Цибулю почистити і нарізати дрібно, гриби помити і нарізати невеликими шматочками. Фарш обсмажити до рум'яності на середньому вогні, постійно розминаючи лопаткою. Додати цибулю з грибами, тим'ян, сіль і перець, перемішати і смажити 4-5 хвилин.
Гнізда з макарон покласти в миску і залити гарячою водою, накрити кришкою і залишити на 2 хвилини. Потім воду злити і гнізда виложити на кабачки.
Сир натерти на крупну терку і посипати гнізда з фаршем.
Духовку розігріти до 180С.
Для приготування соусу в каструлю влити бульйон, додати кетчуп, вершки, молоту паприку, карі, сіль і перець. Поставити на вогонь і довести до кипіння, помішуючи. Додати дрібно нарізаний кріп, перемішати і зняти з вогню.
Налити соус на гнізда в формі для запікання і поставити у духовку на 40 хвилин.
Готові гнізда з фаршем подати на стіл гарячими, поливши соусом.