Гарбузовий чізкейк без випічки

Гарбузовий чізкейк без випічки
4.1
(11)
Метод: На плиті
Час приготування: 480 хв.
Кухня

Інгредієнти:

Основа для чізкейку без випічки:

  • 150 г вівсяного печива
  • 2 ст.л. молока
  • 1 ст.л. меду

Гарбузова начинка для чізкейку без випічки:

  • 350 г сирно-вершкового сиру
  • 200 г вершків 30-35%
  • 150 г гарбузового пюре
  • 100 г вареного згущеного молока
  • 15 г желатину
  • 1 ч.л. меленої кориці

Рецепт приготування:

  1. Підготуйте всі інгредієнти для основи та начинки чізкейку.
  2. Перетріть вівсяне печиво до стану крихти за допомогою блендеру, качалки або м'ясорубки.
  3. В мисці поєднайте крихту печива з молоком та медом. Замішувайте до утворення липкої маси.
  4. Сформуйте з отриманої маси кулю, розпластайте її по дну форми для торта (діаметр 16-18 см), вкритої пергаментною папером. Поставте в холодильник.
  5. Розчиніть желатин у холодній воді, потім розігрійте до повного розчинення.
  6. У каструлі поєднайте гарбузове пюре та варене згущене молоко, підігрійте, помішуючи, до закипання.
  7. Додайте розчинений желатин, швидко перемішайте. Зніміть з вогню.
  8. В іншій мисці збийте сирний сир (за бажанням додайте трохи крапель апельсинового барвнику).
  9. Збийте вершки до стану стійких піків.
  10. Поєднайте гарбузову масу з сирним сиром, додайте збиті вершки, додатково перемішайте.
  11. Додайте мелену корицю та інші подрібнюючі приправи за смаком, перемішайте.
  12. Обережно перелийте начинку на підготовлену основу в формі. Поставте в холодильник на півгодини.
  13. За бажанням можна прикрасити чізкейк розтопленим шоколадом або корицею.
  14. Насолоджуйтеся сирним чізкейком після 8-12 годин настоювання в холодильнику.

Цей чудовий десерт об'єднує ніжність сирної начинки та багатий аромат гарбуза, створюючи вишукане смакове поєднання. Готувати його - це справжнє задоволення, а смакувати - справжнє блаженство осіннього вечора. Смачного!