Фунчоза: салат з овочами по-корейськи

Фунчоза: салат з овочами по-корейськи
3.8
(6)
Метод: На плиті
Час приготування: 30 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • філе куряче копчене - 300 г
  • твердий сир - 100 г
  • цибуля - 1 шт.
  • яйця - 3 шт.
  • свіжі печериці - 300 г
  • соняшникова олія - 2 ст. л.
  • сіль - за смаком
  • майонез - за смаком

Для оформлення:

  • чіпси - 20 штук
  • маслини без кісточок - 1 банка
  • петрушка свіжа - 1 гілочка
  • помідор чері - 1 шт.

Рецепт приготування:

Салат "Соняшник" — класика на вашому столі.

  1. Філе куряче поріжте соломкою, а цибулю нашинкуйте дрібненько.
  2. Гриби обсмажте на сковороді разом з цибулею до готовності.
  3. Яйця зваріть та наріжте малими кубиками. Білки можна також натерти на тертці, а жовтки відокремити.
  4. Розпочніть збирати салат: розкладіть шар курки та покрийте майонезом.
  5. Поверхню прикрасьте шарами білків яєць та смажених грибів, за смаком посоливши, і знову покрийте майонезом.
  6. Останнім шаром посипте натертий сир і покрийте майонезом.
  7. Посипте верх салату тертим жовтком, зробіть майонезову сітку, наріжте маслини навпіл і прикрасьте "Соняшник".
  8. Прикрасьте готовий салат зеленню та створіть "пелюстки" з чіпсів. Дайте страві відпочити в холодильнику декілька годин, щоб шари наситились смаком, і подавайте до столу.

Салат "Соняшник" не лише смачний, але і привабливий на вигляд, ідеальний варіант для будь-якого свята чи обіду. Подаруйте смак та радість вашій родині та гостям!