Фунчоза: салат з овочами по-корейськи
Кухня
Інгредієнти:
- філе куряче копчене - 300 г
- твердий сир - 100 г
- цибуля - 1 шт.
- яйця - 3 шт.
- свіжі печериці - 300 г
- соняшникова олія - 2 ст. л.
- сіль - за смаком
- майонез - за смаком
Для оформлення:
- чіпси - 20 штук
- маслини без кісточок - 1 банка
- петрушка свіжа - 1 гілочка
- помідор чері - 1 шт.
Рецепт приготування:
Салат "Соняшник" — класика на вашому столі.
- Філе куряче поріжте соломкою, а цибулю нашинкуйте дрібненько.
- Гриби обсмажте на сковороді разом з цибулею до готовності.
- Яйця зваріть та наріжте малими кубиками. Білки можна також натерти на тертці, а жовтки відокремити.
- Розпочніть збирати салат: розкладіть шар курки та покрийте майонезом.
- Поверхню прикрасьте шарами білків яєць та смажених грибів, за смаком посоливши, і знову покрийте майонезом.
- Останнім шаром посипте натертий сир і покрийте майонезом.
- Посипте верх салату тертим жовтком, зробіть майонезову сітку, наріжте маслини навпіл і прикрасьте "Соняшник".
- Прикрасьте готовий салат зеленню та створіть "пелюстки" з чіпсів. Дайте страві відпочити в холодильнику декілька годин, щоб шари наситились смаком, і подавайте до столу.
Салат "Соняшник" не лише смачний, але і привабливий на вигляд, ідеальний варіант для будь-якого свята чи обіду. Подаруйте смак та радість вашій родині та гостям!