Бутерброд-піца

Бутерброд-піца
4.5
(7)
Метод: В духовці
Час приготування: 90 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 1 середній батон
  • 2 помідори
  • 5 сосисок (або 200-250 гр вареної ковбаси)
  • 100 гр твердого сиру
  • 1 зубчик часнику
  • кілька гілочок кропу або петрушки
  • спеції за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. Сосиски або ковбасу очистити від плівки та порізати маленькими кубиками. Помідори вимити і порізати маленькими кубиками. Зелень промити, обсушити та нашаткувати. Сир натерти на крупній тертці. Часник почистити і розчавити в часникодавці. Начинку для бутерброда-піци можна змінювати та доповнювати на свій смак.
  2. Духовку розігріти до 180С. Батон нарізати скибочками приблизно 1-1,5 см завтовшки і викласти їх на деко. У мисці з'єднати сосиски/ковбасу, тертий сир, помідори, зелень, часник і перемішати. Заправити салат майонезом і ретельно перемішати.
  3. Змастити отриманою сумішшю кожну скибочку хліба і посипати спеціями. Відправити деко в розігріту духову шафу. Випікати бутерброди-піци близько 15 хвилин до готовності.
  4. Вийняти деко і залишити його на кілька хвилин остигати. Перекласти домашні бутерброди на тарілку і подавати до столу гарячими. Смачного!

Бутерброд-піца - це чудовий варіант для тих, хто любить поєднання смаку піци зі зручністю та простотою бутерброда. Ви можете експериментувати зі своїми улюбленими інгредієнтами та спеціями, створюючи безліч різних варіацій цього ситного снека. Подайте його на вечірню вечерю з друзями або на відкритий пікнік, і ви будете вражати всіх своєю кулінарною майстерністю!