Бульйон з грінками

Бульйон з грінками
4.7
(8)
Метод: На плиті
Час приготування: 180 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 200 г м'яса (на ваш смак)
  • 600 г води
  • 100 г хліба
  • 1 ст. л. тертого сиру
  • 2 ч. л. олії для смаження
  • кріп, петрушка - на ваш смак

Рецепт приготування страви:

  1. Покладіть м'ясо в холодну воду та доведіть до кипіння. Зменште вогонь та варіть, доки м'ясо не стане готовим (1 година для риби, 2 години для курки, 3 години для свинини та яловичини). Якщо більше важливий смак бульйону, то м'ясо потрібно додати до киплячої води.
  2. Наріжте білий хліб на кубики та покладіть на сковороду. Посипте сиром, поперчіть та збризніть олією. Обсмажте на середньому вогні 30 секунд. Покладіть грінки в духовку та запікайте ще 1 хвилину.
  3. Розділіть бульйон на кружки та прикрасьте зеленню. Подавайте грінки окремо.

Цікавий факт:

Бульйон - це не тільки смачно, але й корисно для здоров'я. Він містить амінокислоти та колаген, які допомагають зміцнити кістки, суглоби та шкіру. Також бульйон допомагає заспокоїти шлунок та підвищити імунітет.