Бульйон з грінками
Кухня
Інгредієнти:
- 200 г м'яса (на ваш смак)
- 600 г води
- 100 г хліба
- 1 ст. л. тертого сиру
- 2 ч. л. олії для смаження
- кріп, петрушка - на ваш смак
Рецепт приготування страви:
- Покладіть м'ясо в холодну воду та доведіть до кипіння. Зменште вогонь та варіть, доки м'ясо не стане готовим (1 година для риби, 2 години для курки, 3 години для свинини та яловичини). Якщо більше важливий смак бульйону, то м'ясо потрібно додати до киплячої води.
- Наріжте білий хліб на кубики та покладіть на сковороду. Посипте сиром, поперчіть та збризніть олією. Обсмажте на середньому вогні 30 секунд. Покладіть грінки в духовку та запікайте ще 1 хвилину.
- Розділіть бульйон на кружки та прикрасьте зеленню. Подавайте грінки окремо.
Цікавий факт:
Бульйон - це не тільки смачно, але й корисно для здоров'я. Він містить амінокислоти та колаген, які допомагають зміцнити кістки, суглоби та шкіру. Також бульйон допомагає заспокоїти шлунок та підвищити імунітет.