Бісквітний торт з фруктами та сметанним кремом
![Бісквітний торт з фруктами та сметанним кремом](/images/big/BP9POHJgP0U2qnaN18CsK14MBc03mM-meta0LHQuNGB0LrQstC40YLQvdGL0Lkg0YLQvtGA0YIg0YEg0YTRgNGD0LrRgtCw0LzQuCDQuCDRgdC80LXRgtCw0L3QvdGL0Lwg0LrRgNC10LzQvtC8LmpwZw==-.webp)
Кухня
Інгредієнти:
- 4 яйця
- 150 г цукру
- 120 г борошна
- щіпка соди
- 300 г сметани 25%
- 100 г цукрової пудри
- щіпка ванілі
- фрукти для прикраси на ваш смак
- пакетик швидкорозчинного фруктового желе (90 гр)
Рецепт приготування:
- Розігрійте духовку до 180 градусів. Присипте форму для запікання манкою або застеліть пергаментом.
- Розбийте яйця у миску і збийте їх міксером до пишності. Додайте цукор поступово і продовжуйте збивати ще 5-7 хвилин на високій швидкості, доки маса не стане світлою та дуже пишною.
- Просійте борошно через сито та додайте його до яєчної маси, додаючи також соду. Помішайте лопаткою тісто та переложіть його в підготовлену форму для запікання.
- Печіть бісквіт протягом 30-40 хвилин, доки він не зарум'яніться. Вийміть його з духовки та дайте охолонути.
- Перекладіть бісквіт з форми на решітку та дайте йому відпочити кілька годин.
- Підготуйте желе згідно інструкції на упаковці.
- Поріжте фрукти на тонкі скибочки.
- Збийте сметану з цукровою пудрою та ваніліном до однорідної маси.
- Розріжте бісквіт на дві або три частини та промажте їх кремом. Складіть частини бисквіту одна на одну.
- На верхню частину торту нанесіть крем та розкладіть фрукти. Обережно залийте желе фруктами та поставте в холодильник на 4-5 годин або на ніч.
- Після охолодження торту наріжте його на шматочки та подавайте до столу.
Цей бісквітний торт з фруктами та сметанним кремом є чудовим вибором для будь-якої вечері або свята. Ви можете додати будь-які фрукти, які вам подобаються, або використовувати ті, які зараз є в домі. Також, замість желе, можна додати свіжі ягоди або фрукти, щоб зробити торт ще більш ароматним та смачним. Приготуйте цей торт та насолоджуйтесь його смаком разом із своїми близькими!