Банановий крему для тортів та десертів

Банановий крему для тортів та десертів
3.7
(12)
Метод: На плиті
Підійде: Вечеря, Банкет
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 2 великих банани
  • 200 г веркового масла
  • 120-130 мл згущеного молока

Інструкції:

  1. Дайте вершковому маслу розм'якнути, вийнявши його з холодильника на 10-15 хвилин перед приготуванням.
  2. Очистіть банани від шкірки та подрібніть їх у блендері до пюре.
  3. За допомогою міксера, збийте вершкове масло до пухнастої консистенції, потім поступово додайте згущене молоко і продовжуйте збивати крем ще кілька хвилин.
  4. Об'єднайте вершковий крем з банановим пюре та швидко перемішайте до однорідної консистенції.
  5. Готовий банановий крем бажано використовувати одразу після приготування.

Цей крем підійде як для прослойки тортів, так і для прикраси пирогів та печива. Проте, якщо ви використовуєте його для просочення коржів, спочатку полийте їх сиропом або лікером перед нанесенням крему.