Банановий крему для тортів та десертів
Кухня
Інгредієнти:
- 2 великих банани
- 200 г веркового масла
- 120-130 мл згущеного молока
Інструкції:
- Дайте вершковому маслу розм'якнути, вийнявши його з холодильника на 10-15 хвилин перед приготуванням.
- Очистіть банани від шкірки та подрібніть їх у блендері до пюре.
- За допомогою міксера, збийте вершкове масло до пухнастої консистенції, потім поступово додайте згущене молоко і продовжуйте збивати крем ще кілька хвилин.
- Об'єднайте вершковий крем з банановим пюре та швидко перемішайте до однорідної консистенції.
- Готовий банановий крем бажано використовувати одразу після приготування.
Цей крем підійде як для прослойки тортів, так і для прикраси пирогів та печива. Проте, якщо ви використовуєте його для просочення коржів, спочатку полийте їх сиропом або лікером перед нанесенням крему.