Апельсиновий пиріг у мультиварці
Кухня
Інгредієнти:
- 2 апельсини
- 200-220 г борошна
- 200 г цукру
- 4 яйця
- 2 ч.л. тертої цедри апельсина
- 1 ч.л. розпушувача тіста
Рецепт приготування:
- Очистіть апельсини від шкірки, видаліть плівку з сегментів, видаліть кісточки та наріжте м'якоть невеликими шматочками. Зі шкірки зніміть цедру та натріть її на дрібній тертці.
- Розбийте яйця у миску та збийте їх міксером до пишності. Поступово, без перерви, збиваючи, додайте цукор тонким струмком і збивайте ще 5 хвилин на високих обертах, доки суміш не стане пишною.
- Просійте борошно з розпушувачем через сито, поступово додайте сухі інгредієнти до яєчного крему та перемішайте лопаткою, доки не отримаєте однорідне тісто. Додайте апельсини та цедру, і знову перемішайте.
- Змастіть чашу мультиварки вершковим маслом та перекладіть туди тісто. Запекайте апельсиновий пиріг у мультиварці протягом 1 години в режимі "Випічка". Якщо після зазначеного часу пиріг ще не готовий, можна перевернути його і продовжити випікати ще 10-20 хвилин, поки не буде готовий.
- Готовий пиріг з апельсином вийміть з мультиварки та подавайте до столу в теплому або охолодженому вигляді. Насолоджуйтесь цим ароматним та соковитим десертом разом з чашкою чаю або кави.
Цей апельсиновий пиріг в мультиварці стане справжньою знахідкою для любителів швидкого та смачного десерту. Аромат цитрусових, ніжна текстура тіста та неповторний смак апельсинів зроблять ваше чаювання незабутнім. Подаруйте собі та близьким моменти насолоди і спробуйте цей простий рецепт випічки прямо зараз!