Вершково-сирний крем для торту

Вершково-сирний крем для торту
3.9
(8)
Метод: На плиті
Підійде: Банкет
Час приготування: 90 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 120-130 мл вершків (30-35% жирності)
  • 60-70 гр вершкового сиру
  • 50 гр цукрової пудри
  • 5 гр ванільного цукру

Рецепт приготування:

  1. Просійте цукрову пудру через сито до миски.
  2. Додайте вершковий сир та ретельно розітріть його виделкою до однорідної консистенції.
  3. Використовуючи міксер, збийте сирний крем до пухкої структури.
  4. Поступово додайте охолоджені вершки в крем, продовжуючи збивати ще близько хвилини.
  5. На останок, додайте ванільний цукор та ретельно перемішайте.
  6. Ваш вершково-сирний крем готовий до використання для прикраси тортів, десертів або пиріжків.

Цей крем ідеально поєднується з шоколадними, фруктовими або ягідними тортами. Ви можете експериментувати з іншими ароматами, такими як апельсинова цедра, мигдаль або кориця, щоб додати більше різноманітності та смаку до вашого крему. Приготуйте цей простий та смачний крем та насолоджуйтесь неповторним смаком усіх ваших десертів!