Сирні калачики
Кухня
Інгредієнти:
- 300 грамів борошна
- 200 грамів творогу
- 2 яйця
- 4 столові ложки цукру
- 1 столову ложку рослинної олії
- 1/2 чайної ложки соди
- 1/5 чайної ложки солі
Рецепт:
- Творог ретельно розтерти з цукром в мисці, поступово додавати яйця, добре перемішуючи масу виделкою.
- Додати сіль, соду та перемішати.
- Просійте борошно через сито та поступово додавати до творожної маси, замісити однорідне м'яке тісто.
- Розкатати тісто на присипаному борошном столі до товщини 0,5 см та вирізати з нього круги за допомогою склянки.
- Зробити в кругах круглі отвори за допомогою рюмки.
- Решту тіста змісити, знову розкатати та вирізати круги.
- Розігріти духовку до 180 градусів.
- Приготувати деко, покрити його пергаментним папером та розмістити на ньому круги з тіста.
- Випікати калачики в духовці протягом 15-20 хвилин, доки вони не зарум'яняться.
- Дати десерту охолонути та подавати до столу в теплому або охолодженому вигляді.