Сирні калачики

Сирні калачики
4.2
(13)
Метод: В духовці
Підійде: Ланч, Перекус
Час приготування: 120 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 300 грамів борошна
  • 200 грамів творогу
  • 2 яйця
  • 4 столові ложки цукру
  • 1 столову ложку рослинної олії
  • 1/2 чайної ложки соди
  • 1/5 чайної ложки солі

Рецепт:

  1. Творог ретельно розтерти з цукром в мисці, поступово додавати яйця, добре перемішуючи масу виделкою.
  2. Додати сіль, соду та перемішати.
  3. Просійте борошно через сито та поступово додавати до творожної маси, замісити однорідне м'яке тісто.
  4. Розкатати тісто на присипаному борошном столі до товщини 0,5 см та вирізати з нього круги за допомогою склянки.
  5. Зробити в кругах круглі отвори за допомогою рюмки.
  6. Решту тіста змісити, знову розкатати та вирізати круги.
  7. Розігріти духовку до 180 градусів.
  8. Приготувати деко, покрити його пергаментним папером та розмістити на ньому круги з тіста.
  9. Випікати калачики в духовці протягом 15-20 хвилин, доки вони не зарум'яняться.
  10. Дати десерту охолонути та подавати до столу в теплому або охолодженому вигляді.