Унікальний рецепт морсу з брусниці
Кухня
Інгредієнти:
- 1 л чистої води
- 150 гр брусниці
- 120 гр цукру
Рецепт приготування страви:
- Воду закип'ятити в каструлі, брусницю перебрати і промити. У киплячу воду всипати ягоди брусниці та відварити їх протягом 5 хвилин при слабкому кипінні. Потім процідити морс через сито в окрему посудину і змішати з цукром, ретельно розмішати до його повного розчинення.
- Гарячі брусниці скласти в марлевий мішечок (2 шари марлі) і гарненько віджати сік у невелику ємність. З'єднати солодкий сироп із соком і розмішати. Коли морс із брусниці охолоне, відправити його в холодильник. Подавати брусничний морс до столу охолодженим.
Нехай брусничний морс забезпечить вам відчуття свіжості та задоволення у спекотний день. Збережіть натуральний смак природи і насолоджуйтеся цим простим, але чудовим напоєм.