Творожний пиріг у багатофункціональному пристрої
Кухня
Інгредієнти:
- 5 яєць
- 450 гр творогу
- 250 мл кефіру
- 100 гр манної крупи
- 100 гр цукру
- 30-50 гр родзинок
- 20 гр ванільного цукру
- 1,5 ч.л. розпушувача
- щіпка солі
Рецепт приготування страви:
- Манну крупу просіяти через сито в миску, влити кефір і ретельно розмішати до повної однорідності. Залишити манну масу набухати на 20 хвилин у кімнатній температурі.
- Жовтки відокремити від білків і залишити в теплому місці на 5 хвилин. Білки залишити в холодильнику. Ізюм залити гарячою водою і залишити на 15 хвилин. Творог з'єднати в мисці з цукром, ванільним цукром і ретельно розтерти виделкою. Якщо сир не однорідний - його потрібно попередньо пропустити через сито.
- Додати до сиру жовтки і ретельно розтерти виделкою до однорідного кольору. Злити воду з родзинок і просушити їх серветкою. Додати в сирну масу дрібку солі, родзинки і знову перемішати.
- Манну суміш, що набрякла, з'єднати з сирною і розмішати до однорідного стану. Вийняти білки з холодильника і збити міксером до утворення стійкої піни. Підмішати білкову масу до сирного тіста разом із розпушувачем.
- Чашу мультиварки змастити 1 ч. л. рослинної олії та вилити туди тісто. Готувати сирний пиріг у мультиварці приблизно 1 годину в режимі Випічка. За необхідності - додати або зменшити 10 хвилин у приготуванні.
- Після звукового сигналу обережно перекласти сирний пиріг з мультиварки на решітку і залишити остигати. Через кілька хвилин перекласти теплий пиріг на тарілку і нарізати його порційними шматочками. Приємного чаювання!
Цей сирний пиріг у мультиварці є неймовірно ніжним і ситним. Він стане чудовим варіантом для сімейного сніданку або чаювання з друзями. М'який сирний смак поєднується з ніжним ароматом ванілі та підсмажених родзинок. Спробуйте цей рецепт і порадуйте своїх близьких неперевершеним десертом.