Творожний мус: легкість та ніжність

Творожний мус: легкість та ніжність
5.0
(11)
Метод: На плиті
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 250 гр творогу
  • 150 гр сметани 20-25%
  • 120-130 гр зефіру (3 шт)

Рецепт приготування страви:

  1. Творог протерти через сито, сметану збити міксером на середній швидкості, зефір поламати на дуже дрібні шматочки (можна розім'яти його виделкою). З'єднати сметану із зефіром і творогом в одній ємності та перемішати.
  2. Подрібнити всі інгредієнти для творожного мусу за допомогою занурювального або звичайного блендера до однорідної консистенції. Повернути масу в миску і відправити в холодильник.
  3. Щогодини необхідно збивати сирний мус міксером на низькій швидкості до пишності. Втретє вийняти десерт із холодильника, збити і розкласти по креманках або порційних формочках. Подавати мус із творогу до столу охолодженим, за бажанням можна прикрасити його ягодами, варенням, джемом, розтопленим шоколадом або кокосовою стружкою. Смачного!

Десерти завжди тішать нас своєю різноманітністю та неповторним смаком. Творожний мус - один із тих десертів, які легко готувати вдома з доступних інгредієнтів. Його ніжна текстура і м'який, кремовий смак зроблять ваше чаювання по-справжньому особливим.