Творожні поцілунки

Творожні поцілунки
4.2
(15)
Метод: В духовці
Час приготування: 90 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 250 г творогу будь-якої жирності
  • 250 г борошна
  • 250 г вершкового масла (можна замінити маргарином)
  • 200 г цукру
  • 1/2 чайної ложки соди (гашення кількома краплями оцту)
  • 1/5 чайної ложки солі

Інструкції:

  1. Залиште вершкове масло/маргарин на 10-15 хвилин, щоб воно зм'якло.
  2. Протріть творог через сито або пропустіть через м'ясорубку.
  3. З'єднайте масло/маргарин з творогом і ретельно розтерти виделкою до однорідної консистенції.
  4. Поступово додавайте борошно і вимішуйте тісто за допомогою ложки або рук.
  5. Загасіть соду кількома краплями оцту, додайте до тіста і швидко перемішайте.
  6. Відокреміть половину цукру і насипте його в окрему миску.
  7. Скатайте тісто в колбаску, нарізайте на невеликі шматочки.
  8. Розкатайте круглий коржик з невеликого шматочка тіста, обваляйте з однієї сторони в цукрі.
  9. Згорніть коржик навпіл (з цукром всередині), знову обваляйте одну сторону в цукрі і знову згорніть навпіл з цукром всередині.
  10. Опустіть основу отриманого трикутника в цукор і викладіть печиво на деко, попередньо застелений пергаментним папером.
  11. Розігрійте духовку до 200 градусів.
  12. Повторіть процес складання для залишку тіста, якщо воно залишилось.
  13. Випікайте творожні поцілунки протягом 20 хвилин, доки вони не стануть золотисті.
  14. Вийміть печиво з духовки та дозвольте йому повністю охолонути.
  15. Подаємо на стіл з цукром і молоком.