Творожні поцілунки
Кухня
Інгредієнти:
- 250 г творогу будь-якої жирності
- 250 г борошна
- 250 г вершкового масла (можна замінити маргарином)
- 200 г цукру
- 1/2 чайної ложки соди (гашення кількома краплями оцту)
- 1/5 чайної ложки солі
Інструкції:
- Залиште вершкове масло/маргарин на 10-15 хвилин, щоб воно зм'якло.
- Протріть творог через сито або пропустіть через м'ясорубку.
- З'єднайте масло/маргарин з творогом і ретельно розтерти виделкою до однорідної консистенції.
- Поступово додавайте борошно і вимішуйте тісто за допомогою ложки або рук.
- Загасіть соду кількома краплями оцту, додайте до тіста і швидко перемішайте.
- Відокреміть половину цукру і насипте його в окрему миску.
- Скатайте тісто в колбаску, нарізайте на невеликі шматочки.
- Розкатайте круглий коржик з невеликого шматочка тіста, обваляйте з однієї сторони в цукрі.
- Згорніть коржик навпіл (з цукром всередині), знову обваляйте одну сторону в цукрі і знову згорніть навпіл з цукром всередині.
- Опустіть основу отриманого трикутника в цукор і викладіть печиво на деко, попередньо застелений пергаментним папером.
- Розігрійте духовку до 200 градусів.
- Повторіть процес складання для залишку тіста, якщо воно залишилось.
- Випікайте творожні поцілунки протягом 20 хвилин, доки вони не стануть золотисті.
- Вийміть печиво з духовки та дозвольте йому повністю охолонути.
- Подаємо на стіл з цукром і молоком.