Творожні оладки з яблуками: простий рецепт для ідеального сніданку

Творожні оладки з яблуками: простий рецепт для ідеального сніданку
4.5
(11)
Метод: На плиті
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 0,5 кг творогу
  • 2 яблука
  • 100-150 гр борошна
  • 2 яйця
  • 80 гр цукру
  • пів-ч.л. соди
  • 1/4 ч. л. солі
  • дрібка солі
  • щіпка ваніліну

Інструкції:

  1. Яйця вбити в миску, додати цукор і збити міксером до повного розчинення (2-3 хвилини). Додати сіль, соду, ванілін та збити міксером до однорідності.
  2. Якщо ви використовуєте не м'який, пастоподібний творог – його потрібно протерти через сито або ретельно розім'яти вилкою. Збиту суміш поступово вилити у творог, добре розмішати міксером.
  3. Яблука вимити, очистити від серцевини та шкірки, натерти м'якоть на крупній тертці, скласти в сито і віджати від зайвого соку (можна просушити серветками).
  4. Додати терті яблука в творог, розмішати вінчиком або міксером на невеликій швидкості. Поступово всипати все борошно, ретельно вимішуючи після кожної ложки. На сковороду влити 40-50 мл олії та розігріти на сильному вогні.
  5. Викласти кілька оладок з яблучного тіста з творогом (набирати і викладати тісто ложкою) на розігріту сковороду і зменшити вогонь до середнього або слабкого.
  6. Смажити творожні оладки з яблуками до рум'яності з обох боків на невеликому вогні. Перекласти їх на блюдо та подавати до столу гарячими, особливо смачно з медом та меленою корицею. Смачного!

Ці творожні оладки з яблуками - чудовий спосіб насолоджуватися витонченим смаком творогу та свіжості яблук на сніданок, або коли бажаєте перекусити в будь-який час дня. Цей рецепт є досить простим у приготуванні, але водночас він є надзвичайно смачним та насиченим корисними речовинами, що забезпечують правильне функціонування організму. Додайте до тіста для творожних оладок зі смаком, додайте свій улюблений фрукт або ягоду, щоб зробити свій сніданок ще більш цікавим та різноманітним.