Цукрова глазурь: додайте неповторності своїм домашнім солодощам
Кухня
Інгредієнти:
- 200 гр цукрової пудри
- 4 ст.л. чистої води
- декілька крапель лимонного соку
- харчові барвники (за бажанням)
Рецепт приготування:
- Просійте цукрову пудру через сито в миску і створіть у центрі углиблення.
- У іншому посуді змішайте воду з лимонним соком.
- Неперервно помішуючи цукрову пудру, додайте до неї суміш теплої води та лимонного соку (додавайте чайною ложкою).
- Вимішуйте рівномірну масу до повного розчинення цукрової пудри. Якщо потрібно, додайте трохи цукрової пудри або води.
- Готову глазур потрібно наносити зразу після приготування на печиво, пироги, пряники тощо. Вироби для глазурування повинні повністю остигнути. Рекомендується слабо підсушити змащені глазур'ю вироби у духовці, нагрітій до 80/100С.