Тріска у фользі в духовці: найсмачніший рецепт

Кухня
Інгредієнти:
- цибуля - 3 шт.
- жирні вершки - 100 мл
- філе тріски - 500 г
- жирна сметана - 2 ст.л.
- топлене масло - 1 ст.л.
- спеції для риби - за смаком
- гірчиця - 5 г
- сік лимону - за смаком
Рецепт приготування:
- Нарізати цибулю напівкільцями і посмажити на рослинній олії до золотистого кольору.
- Взяти форму для запікання і розкласти цибулю. Посолити філе тріски і покласти його на обсмажену цибулю.
- У окремій мисці приготувати соус: змішати сметану з вершками, додати спеції для риби, гірчицю та сіль.
- Додати сік лимону у соус.
- Покрити філе готовим соусом і зверху можна полити страву ще трохи вершками.
- Закрити форму фольгою, щоб страва добре просочилася соусом та спеціями.
- Готувати тріску протягом півгодини в духовці, при цьому температуру слід встановити на 180 градусів.
Цікаві факти:
Коли риба буде готовою, ви можете відкрити фольгу та залишити її в духовці ще десять хвилин. Подаючи філе тріски до столу, декоруйте його сегментами лимону, а зверху можна полити тріску невеликою кількістю лимонного соку. Найкраще ця страва пасує до рису. Смачного!