Перед тим як почати приготування, просійте борошно через сито та змастіть форму для випікання шматочком вершкового масла або застеліть пергаментним папером.
У миску вбийте яйця та збийте міксером до утворення піни. Додайте цукор тонкою цівкою та продовжуйте збивати ще 5-6 хвилин, доки не отримаєте світлу пухка масу.
Поступово додайте просіяне борошно до збитої яєчної маси та перемішайте, доки не стане однорідним тістом.
Перелийте тісто в підготовлену форму та поставте в розігріту духовку на 35-45 хвилин до золотистого кольору. Вийміть з духовки та накрийте легким рушником на 20 хвилин, щоб охолодився.
Розкришіть охолоджений бисквіт на крихти та відкладіть в сторону.
Пропустіть вершкове масло через міксер протягом 2-3 хвилин, додаючи згущене молоко тонкою цівкою та змішуючи до однорідності. Додайте какао-порошок.
Просійте цукрову пудру через сито разом з какао-порошком та додайте до крему. Перемішайте, доки не отримаєте гладку суміш.
Додайте коньяк до отриманого крему та додайте крихту бисквіту. Перемішайте, доки не отримаєте однорідну та густу масу.
Сформуйте з отриманої маси невеликі кульки з формою "картоплі" та розмістіть їх на підготовленому блюді, застеленому пергаментом.
Відправте тістечка у холодильник на 4 години.
Перед подачею тістечка, вийміть їх з холодильника та обваляйте в какао порошку. Використайте залишки крему для прикраси тістечок за вашим бажанням.