Сирники з яблуками - рецепт з творогу, який запам'ятається
Кухня
Інгредієнти:
- 0,5 кг творогу
- 1 середнє яблуко
- 2 яйця
- 3-4 ст. борошна
- 2 ст. цукру
- 1/3 ч. л. меленої кориці
- дрібка солі
Рецепт приготування страви:
- Творог протерти через сито, додати яйця, цукор, сіль, корицю і розтерти вилкою або збити в блендері до однорідності. Яблуко очистити від шкірки та серцевини, натерти на крупній тертці та додати до творожної маси, перемішати.
- Поступово всипати борошно по ложці і вимісити тісто для яблучних сирників до однорідності. Зліпити з тіста невеликі сирники, надати їм форму коржів і обваляти з усіх боків у борошні. На сковороду влити 40-50 мл олії та поставити на вогонь.
- У розігріте масло викласти декілька сирників і просмажити їх до рум'яності з обох боків. Потім зменшити вогонь до найслабшого, накрити сковороду кришкою і готувати сирники 3 хвилини, перевернути їх, накрити кришкою і готувати ще 3 хвилини на слабкому вогні.
- Перекласти готові сирники з яблуками на блюдо і залишити остигати, просмажити таким же чином сирники з тіста, що залишилося. Подавати яблучні сирники до столу теплими, поливши варенням, медом або сметаною. Смачного!
Цей рецепт з сирниками з яблуками є відмінним способом розважити свою сім'ю на сніданок або перекус. Його легко підготувати за 20-30 хвилин, і його можна зберігати в холодильнику протягом кількох днів, щоб насолоджуватись ними в будь-який час дня. Також, ви можете додати до рецепту інші інгредієнти, такі як горіхи, сушені фрукти або мед, щоб зробити сирники ще смачнішими. Зберігайте цей рецепт і додайте його до вашого списку улюблених страв.