Сосиски в картопляній шубці

Сосиски в картопляній шубці
4.9
(10)
Метод: На плиті
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 6 картоплин
  • 4-5 сосисок
  • 1 яйце
  • 50 г твердого сиру
  • 4 ст.л. борошна
  • сіль, перець та спеції за смаком

Рецепт приготування:

  1. Очистіть картоплю та поріжте на невеликі кубики. Потім додайте їх до киплячої підсоленої води і варіть на слабкому вогні протягом 20 хвилин, поки картопля не стане м'якою.
  2. Злийте воду та перетріть картофель в пюре. Охолодіть до теплої температури, регулярно помішуючи. Додайте сире яйце, борошно та перемішайте до однорідної консистенції. Додайте сіль, перець та спеції за смаком.
  3. Кожну сосиску з маленьким шматочком сиру огорніть картопляним тістом та покладіть на розігріту сковороду з олією (близько 100 мл). Смажте сосиски в тісті до золотистого кольору з обох боків на середньому або сильному вогні.
  4. Перекладіть смажені сосиски в картопляній шубці на серветки або паперові рушники, щоб позбавитися від надлишкової олії. Подавайте до столу гарячими.

Ця закуска стане відмінним варіантом на будь-який випадок, будь то звичайна вечеря, свято або пікнік з друзями. Це простий і швидкий рецепт, що не потребує складних інгредієнтів, але в той же час збагачує смак будь-якого столу.

Якщо у вас залишаться сосиски в картопляній шубці, вони можуть бути збережені в холодильнику і підігріті в духовці наступного дня. Це дозволить вам насолоджуватися цією смачною стравою протягом більш тривалого часу.

Також, якщо вам подобається експериментувати зі смаками, спробуйте додати до картопляного тіста трави або спеції за власним смаком. Ви можете додати різні сорти сиру, які будуть доповнювати смак сосисок і картоплі.