Рецепт рулету з лаваша з творогом і зеленню
Кухня
Інгредієнти:
- 220-250 гр творогу
- 2 тонких лаваша
- 3 ст.л. сметани
- невеликий пучок зелені (кріп, петрушка, зелена цибуля, кінза - за смаком)
- 2 зубчики часнику
- пів ч.л. цукру
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування страви:
- Творог покласти в миску, додати сметану, цукор і ретельно розім'яти виделкою до однорідної консистенції. Часник очистити, подрібнити, додати в сирну начинку для рулетів із лаваша, посолити і поперчити її за смаком.
- Зелень промити, обтрусити і нашаткувати, з'єднати з сирною масою. Кожен лаваш розрізати на 3 рівні частини. Кожен шматок лаваша змастити начинкою з творогу і зелені, рівномірно розподілити її по всій поверхні.
- Згорнути з кожного лаваша з сиром і зеленню рулет і обернути його харчовою плівкою. Залишити рулети з лаваша з сиром на 15-20 хвилин у холодильнику для просочення. Після цього вийняти рулети з холодильника, нарізати порційними шматочками і подавати до столу як закуску. Смачного!
До того ж, ця страва не тільки швидка та смачна, але також досить дієтична. Творог - джерело білків та кальцію, зелень - багата на вітаміни та мінерали, а лаваш - низькокалорійний продукт. Тому, якщо ви слідкуєте за своїм харчуванням або просто любите легку їжу, то цей рецепт для вас.