Рецепт рулету з лаваша з творогом і зеленню

Рецепт рулету з лаваша з творогом і зеленню
4.4
(7)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 220-250 гр творогу
  • 2 тонких лаваша
  • 3 ст.л. сметани
  • невеликий пучок зелені (кріп, петрушка, зелена цибуля, кінза - за смаком)
  • 2 зубчики часнику
  • пів ч.л. цукру
  • сіль, перець за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. Творог покласти в миску, додати сметану, цукор і ретельно розім'яти виделкою до однорідної консистенції. Часник очистити, подрібнити, додати в сирну начинку для рулетів із лаваша, посолити і поперчити її за смаком.
  2. Зелень промити, обтрусити і нашаткувати, з'єднати з сирною масою. Кожен лаваш розрізати на 3 рівні частини. Кожен шматок лаваша змастити начинкою з творогу і зелені, рівномірно розподілити її по всій поверхні.
  3. Згорнути з кожного лаваша з сиром і зеленню рулет і обернути його харчовою плівкою. Залишити рулети з лаваша з сиром на 15-20 хвилин у холодильнику для просочення. Після цього вийняти рулети з холодильника, нарізати порційними шматочками і подавати до столу як закуску. Смачного!

До того ж, ця страва не тільки швидка та смачна, але також досить дієтична. Творог - джерело білків та кальцію, зелень - багата на вітаміни та мінерали, а лаваш - низькокалорійний продукт. Тому, якщо ви слідкуєте за своїм харчуванням або просто любите легку їжу, то цей рецепт для вас.