Смачний та ніжний м'ясний рулет з фаршу

Смачний та ніжний м'ясний рулет з фаршу
4.1
(7)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 0,5 кг м'ясного фаршу
  • 250 мл молока
  • 250 гр борошна
  • 3 яйця
  • 150 гр твердого сиру
  • 1 зубчик часнику
  • сіль, перець за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. Фарш викласти в миску, додати одне сире яйце, сіль, перець за смаком і ретельно перемішати. Часник почистити і подрібнити ножем, додати до фаршу і перемішати. Сир натерти на крупній тертці та скласти в окрему миску.
  2. Стіл застелити великим прямокутним шматком харчової плівки і викласти на нього фарш. З фаршу має вийти прямокутник близько 1 см завтовшки. Покрити прямокутний шматок фаршу тертим сиром і злегка прим'яти його долонею до фаршу.
  3. Згорнути м'ясний рулет із фаршу з сиром, допомагаючи собі харчовою плівкою. Щільно обернути рулет харчовою плівкою і відправити в морозилку на 3-4 години для застигання.
  4. Через зазначений час вийняти рулет із морозилки і розгорнути плівку, залишити рулет на кілька хвилин підтанути. Тим часом приготувати кляр для м'ясної закуски. Яйця вбити в миску, додати сіль за смаком і збити виделкою до однорідності.
  5. Підмішати до збитих яєць борошно і влити трохи молока. Вимішати тісто до однорідності. Поступово підливати решту молока і вимішати виделкою однорідне тісто. Нарізати м'ясний рулет із фаршу шматочками, завтовшки близько 1,5 см.
  6. На пательню влити 3-4 ст.л. рослинної олії та поставити на вогонь. Кожен шматочок рулету вмочити з усіх боків у яєчно-молочний кляр і викласти на сковороду з розігрітою олією. Таким чином вмочити ще кілька шматочків рулету в кляр і викласти їх на сковороду.
  7. Смажити шматочки м'ясного рулету близько 3-5 хвилин з кожного боку до готовності. Потім перекласти готові рулетики на тарілку, застелене паперовим рушником, дати вбратися зайвому жиру. Тим часом просмажити решту рулету в клярі.
  8. Подавати страву до столу, прикрасивши на свій смак. М'ясний рулет із фаршу з сиром смачний і в гарячому, і в холодному вигляді.  Смачного!

Україна славиться своєю багатогранною кухнею, в якій поєднуються традиції різних регіонів. М'ясні страви завжди є одними з улюблених українців. Вони відомі своєю смачністю та вишуканістю. Традиційний м'ясний рулет із фаршу - це чудовий приклад такої страви, яка може прикрасити будь-яке свято або звичайний обід удома. Ви можете експериментувати з інгредієнтами, додавати свої улюблені приправи та варіації, щоб створити неповторний смак. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтеся неперевершеним смаком м'ясного рулету з фаршу!