Смачне бананове морозиво власного приготування
Кухня
Інгредієнти:
- 4 стиглих банани
- 2 ст.л. какао-порошку
- 2 ст.л. вершків або молока (не обов'язково)
- 1-2 ст.л. арахісової олії (можна замінити кокосовою олією, медом)
Рецепт приготування страви:
- Банани очистити й нарізати шматочками завтовшки 1,5-2 см. Викласти шматочки бананів в один шар на тарілку або харчову плівку і відправити в морозилку на півтори години.
- Потім скласти банани в блендер і подрібнити їх до кремоподібного стану (консистенція густої сметани). Якщо у вас не сильний блендер і банани не подрібнюються, можна додати кілька ложок вершків/молока.
- Додати арахісове масло/кокосове масло/розтоплений шоколад і подрібнювати блендером ще кілька хвилин до однорідності. Можна приготувати арахісову пасту в домашніх умовах (рецепт у рубриці Десерти) Потім додати какао-порошок і знову подрібнити до рівномірного кольору.
- Перекласти шоколадно-бананову масу в пластиковий контейнер і відправити в морозилку на кілька годин. Бананове морозиво розкласти по креманках, прикрасити на свій смак і подавати до столу охолодженим. Смачного!
Бананове морозиво - це ідеальний спосіб заспокоїти свою солодку чуттєвість і насолодитися прекрасним десертом у спекотний день. Цей рецепт можна змінювати за власним бажанням, додавати улюблені інгредієнти, як-от шоколадні стружки, горішки чи свіжі ягоди. Експериментуйте та насолоджуйтеся своєю унікальною версією бананового морозива!