Шоколадна помадка

Шоколадна помадка
4.5
(5)
Метод: На плиті
Час приготування: 30 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 4 ст.л. молока
  • 4 ст.л. цукру
  • 50 гр вершкового масла
  • 2 ст.л. какао-порошку

Рецепт приготування страви:

  1. У невеликій каструлі з'єднати молоко з цукром і поставити на вогонь. Підмішати какао-порошок і нагрівати до загустіння, помішуючи. Консистенція шоколадної помадки має бути як у густої сметани.
  2. Потім зняти каструлю з вогню і поставити в ємність із холодною водою так, щоб вода не потрапляла в крем. Постійно розмішувати шоколадний крем вінчиком до його охолодження.
  3. Вершкове масло трохи розтопити (не повністю) в мікрохвильовій печі або на водяній бані й залишити остигати. Підмішати вершкове масло до шоколадного крему і збити помадку міксером до утворення густої кремової консистенції.
  4. Шоколадна помадка готова, прикрасити нею готовий торт, пиріг, кекс, тістечка або рулет. Також можна поливати помадкою десерти. Смачного!

Шоколадна помадка - це прекрасний спосіб додати шикарний фінальний штрих до будь-якої випічки. Її густа текстура і багатий шоколадний смак неперевершені. Експериментуйте з різними декоративними елементами і насолоджуйтеся цим чудовим доповненням до вашого улюбленого десерту.