Шоколадна помадка
Кухня
Інгредієнти:
- 4 ст.л. молока
- 4 ст.л. цукру
- 50 гр вершкового масла
- 2 ст.л. какао-порошку
Рецепт приготування страви:
- У невеликій каструлі з'єднати молоко з цукром і поставити на вогонь. Підмішати какао-порошок і нагрівати до загустіння, помішуючи. Консистенція шоколадної помадки має бути як у густої сметани.
- Потім зняти каструлю з вогню і поставити в ємність із холодною водою так, щоб вода не потрапляла в крем. Постійно розмішувати шоколадний крем вінчиком до його охолодження.
- Вершкове масло трохи розтопити (не повністю) в мікрохвильовій печі або на водяній бані й залишити остигати. Підмішати вершкове масло до шоколадного крему і збити помадку міксером до утворення густої кремової консистенції.
- Шоколадна помадка готова, прикрасити нею готовий торт, пиріг, кекс, тістечка або рулет. Також можна поливати помадкою десерти. Смачного!
Шоколадна помадка - це прекрасний спосіб додати шикарний фінальний штрих до будь-якої випічки. Її густа текстура і багатий шоколадний смак неперевершені. Експериментуйте з різними декоративними елементами і насолоджуйтеся цим чудовим доповненням до вашого улюбленого десерту.