Салат з кукурудзою та квасолею
Кухня
Інгредієнти:
- 1 банка консервованої квасолі (400-500 г)
- 1 банка консервованої кукурудзи (400-500 г)
- 1 огірок
- 1 упаковка сухариків (40 г)
- невеликий пучок кропу
- майонез - за смаком (2-4 ст.л.)
- сіль - за смаком
Рецепт приготування:
- Відкрийте банку консервованої квасолі і відкиньте її на друшляк. Дайте стекти рідині. Те саме зробіть із консервованою кукурудзою.
- Промийте кріп, обсушіть й нашинкуйте його якомога дрібніше. Вимийте огірок і поріжте його на великі кубики.
- З'єднайте в одній салатниці квасолю, кукурудзу, огірок, зелень, посоліть за смаком, заправте майонезом і перемішайте. Подавайте салат з квасолею і кукурудзою до столу найкраще одразу після приготування. Кожну порцію прикрасьте сухариками. Смачного!
Цікавий факт:
Квасоль та кукурудза є давніми культурними рослинами, які вирощували ще в Центральній та Південній Америці близько 7000 років тому. Страви з цих продуктів багаті на білок, волокна та вітаміни, що робить їх корисними для здоров'я. Салат з квасолею та кукурудзою - смачна проста страва, яка задовольнить ваші смакові рецептори та забезпечить вам необхідну поживну цінність.