Салат з кукурудзою та квасолею

Салат з кукурудзою та квасолею
3.7
(13)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 10 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 1 банка консервованої квасолі (400-500 г)
  • 1 банка консервованої кукурудзи (400-500 г)
  • 1 огірок
  • 1 упаковка сухариків (40 г)
  • невеликий пучок кропу
  • майонез - за смаком (2-4 ст.л.)
  • сіль - за смаком

Рецепт приготування:

  1. Відкрийте банку консервованої квасолі і відкиньте її на друшляк. Дайте стекти рідині. Те саме зробіть із консервованою кукурудзою.
  2. Промийте кріп, обсушіть й нашинкуйте його якомога дрібніше. Вимийте огірок і поріжте його на великі кубики.
  3. З'єднайте в одній салатниці квасолю, кукурудзу, огірок, зелень, посоліть за смаком, заправте майонезом і перемішайте. Подавайте салат з квасолею і кукурудзою до столу найкраще одразу після приготування. Кожну порцію прикрасьте сухариками. Смачного!

Цікавий факт:

Квасоль та кукурудза є давніми культурними рослинами, які вирощували ще в Центральній та Південній Америці близько 7000 років тому. Страви з цих продуктів багаті на білок, волокна та вітаміни, що робить їх корисними для здоров'я. Салат з квасолею та кукурудзою - смачна проста страва, яка задовольнить ваші смакові рецептори та забезпечить вам необхідну поживну цінність.