Швидкий рецепт салату з пастою
Кухня
Інгредієнти:
- 0,5 кг пасти (бажано використовувати дрібні фігури)
- 1 банка консервованої кукурудзи (вагою близько 400 гр)
- 1 банка консервованого горошку (вагою близько 400 гр)
- близько 200 гр майонезу
- 1 болгарський перець
- 100 гр шинки
- 1 цибулина (бажано фіолетова)
- 1 ч.л. лимонного соку
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування страви:
- Пасту всипати в каструлю з киплячою підсоленою водою і проварити її протягом 6-8 хвилин (час варіння вказано на упаковці). Потім відкинути пасту на друшляк і залишити остигати. Трохи промити макарони під струменем холодної води і дати всій воді повністю стекти.
- Відкрити банку з горошком, злити зайву рідину і викласти його в миску. Відкрити банку з консервованою кукурудзою - також злити рідину і скласти в миску до горошку. Шинку порізати кубиками приблизно такого ж розміру, як горошок і кукурудза.
- Болгарський перець вимити, очистити від насіння і порізати маленькими шматочками, розмірами з шинку. Цибулю почистити і дрібно порізати, додати в миску разом із болгарським перцем. Додати до салату пасту, посолити, поперчити за смаком і перемішати.
- Заправити салат майонезом, влити лимонний сік і ретельно перемішати. Салат із пастою можна подавати до столу одразу після приготування. Смачного!
Паста є одним із найпопулярніших видів італійських страв і дуже різноманітним продуктом. Її можна готувати з різними соусами, додавати до супів або використовувати як основу для салатів. Такий салат з пастою стане чудовою альтернативою для традиційних салатів з овочів і збагатить ваше меню новими смаками та текстурами.