Салат з кабачків

Салат з кабачків
4.9
(14)
Метод: На плиті
Час приготування: 10 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 2 кабачки
  • 100 г зелені для прикрашення (салатні листки, петрушка)
  • 200 г сиру фета, нарізаний кубиками
  • Пучок листя м'яти

Рецепт приготування:

  1. Очистіть кабачки та наріжте їх довгими смужками за допомогою картоплечистки.
  2. Розкладіть салатні листки на великій тарільці.
  3. Посипте зверху нарізаним сиром фета та листями м'яти.
  4. Розкладіть нарізані кабачки поверх сирної суміші.
  5. Полийте олією або іншим соусом на ваш смак.
  6. Прикрасьте зеленню та подавайте.

Для більшого розмаїття смаків, можна додати до салату нарізаний помідор або огірок. Цей салат також чудово підходить для вегетаріанців, оскільки містить тільки рослинні продукти. Кабачки є джерелом вітаміну С та калію, а сир фета - білка та кальцію. Спробуйте цей салат на святковому столі або як швидкий обід.