Рулет із лаваша з шинкою

Рулет із лаваша з шинкою
4.9
(15)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 50 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 1 великий лаваш (тонкий)
  • 300 гр шинки
  • 150 гр вершкового сиру типу "Філедельфії" (можна замінити м'яким плавленим сиром)
  • кілька гілочок кропу

Рецепт приготування страви:

  1. Шинку порізати тонкими пластинами. Кріп промити, обсушити та подрібнити. Лаваш покласти на плоску рівну поверхню, змастити рівномірним шаром вершкового або плавленого сиру.
  2. Зверху по всій поверхні лаваша викласти скибочки шинки. Посипати шинку подрібненим кропом і згорнути з лаваша і шинки щільний рулет. Обгорнути його фольгою і відправити в морозилку на 5-10 хвилин.
  3. Через зазначений час вийняти рулет, нарізати порційними шматочками. Через кілька хвилин можна подавати нарізаний рулет із лаваша з шинкою до столу. Якщо у вас є вільний час, можна залишити рулет із лаваша на кілька годин у холодильнику (без морозилки).

Українська кухня має багато рецептів закусок, але рулет із лаваша з шинкою точно відіграє особливу роль. Ця легка та смачна страва стане ідеальним доповненням до будь-якого святкового застілля чи просто для затишного сімейного обіду. Насолоджуйтеся смаком та ароматом цього неперевершеного рулету, який легко готується та задовольняє навіть найвибагливіших гурманів. Зробіть своїх близьких щасливими та вразьте їх цією прекрасною стравою з українського кулінарного арсеналу.