Тарталетки з крабовою начинкою
Кухня
Інгредієнти:
- 12 середніх готових пісочних тарталеток (діаметром близько 7-8 см)
- 300 г крабових паличок
- 200-250 мл молока
- 100 г сиру Брі
- 1-1,5 ст.л. борошна
- близько 1,5 см свіжого кореня імбиру
- 1-2 ст.л. вершкового масла
- 2 зубчики часнику
- 1/2 ч.л. меленого коріандру
- сіль за смаком
Рецепт приготування:
- Очистіть і натріть на тертці імбир, очистіть часник і подрібніть його.
- Підігрійте молоко до теплої температури.
- Розтопіть вершкове масло на сковороді при слабкому вогні, додайте борошно і підсмажте, помішуючи, до отримання кремового кольору (1-2 хвилини).
- Швидко помішуючи борошно, влийте підігріте молоко. На кінець додайте суміш імбиру з часником, мелений коріандр і перемішайте.
- Варіть соус на слабкому кипінні, постійно помішуючи, до легкого загусання. Додайте натертий сир і змішуйте за допомогою віночка або лопатки, доки сир майже повністю не розчиниться.
- Поріжте крабові палички на невеликі шматочки і змішайте з сирним соусом. Злегка змастіть внутрішню сторону кожної тарталетки вершковим маслом, додайте трохи начинки і розмістіть їх на листі.
- Запікайте тарталетки з крабовими паличками та сиром приблизно 15 хвилин при 180°C. Подаються гарячими або холодними. Смачного!
Доповнення:
Подавайте ці закуски зі смачним вином або прохолодним коктейлем. Для прикраси можна використовувати свіжу зелень, нарізані помідори або можна навіть додати трохи трави для особливого ефекту. Запам'ятайте, що деталі важливі, тому готуйте з любов'ю та насолоджуйтесь усіма похвалами, які отримаєте від гостей!