Вершкове масло заздалегідь вийняти з холодильника, нарізати на шматочки і залишити на 15 хвилин у кімнатній температурі. Печиво подрібнити на крихту, змішати з какао-порошком в одній мисці. У гарячій воді розчинити цукор, остудити до кімнатної температури.
По трохи влити підсолоджену воду в подрібнене печиво з какао і перемішувати, поки не вийде однорідне тісто. Приготувати кокосову начинку для рулету Баунті.
Вершове масло, що підтануло, збити міксером до пишності, всипати цукрову пудру і вбивати ще 1-2 хвилини. Додати в масляний крем кокосову стружку і перемішати.
Масу з печива та какао розкатати на харчовій плівці у прямокутний не дуже товстий пласт. Зверху рівномірно розподілити кокосову начинку, згорнути все рулетом, щільно обернути харчовою плівкою і прибрати морозилку.
Рулет Баунті має настоятися у морозилці півгодини. Потім перекласти в холодильник на півгодини (бажано на пару годин). Вийняти готовий рулет із холодильника, зняти плівку та нарізати його порційними шматочками. Смачного!
Рулет Баунті без випічки - це чудова ідея для десерту на будь-яке свято або просто для вечірнього чаювання з друзями. Спробуйте його самі та насолоджуйтеся його насиченим та незабутнім смаком!