Рецепт вівсяного печива з медом

Рецепт вівсяного печива з медом
4.9
(15)
Метод: В духовці
Час приготування: 120 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 220 грамів борошна
  • 200 грамів вівсяних пластівців
  • 140-150 грамів цукру
  • 100 грамів вершкового масла
  • 1 яйце
  • 2 столові ложки сметани
  • 1 столова ложка меду
  • 1/2 чайної ложки соди

Інструкції:

  1. Змеліть вівсяні пластівці в блендері або кавомолці до стану крихти. Просійте борошно з содою і змішайте з вівсяною крихтою (якщо потрібно, просіюйте вівсяне борошно через сито).
  2. Розтопіть вершкове масло з медом в мисці над водяною банею, помішуючи, доки суміш не стане рідкою, але не доводьте її до кипіння. Зніміть миску з водяної бані і залиште охолодитися.
  3. У окремій мисці збийте яйце до утворення піни. Поступово додавайте цукор та збивайте ще 3-5 хвилин, поки суміш не стане пишною і світлою. Додаючи сметану, продовжуйте збивати.
  4. Нагрійте духовку до 200 градусів С. Приготуйте деко, покрите пергаментом. Змішайте мокру і суху суміші та добре перемішайте. Зволожіть руки, відіберіть кусочок тіста, створіть кульку і викладіть на деко, прищипнувши її зверху. Таким чином, сформуйте всі кульки з тіста і розмістіть їх на деку. Поставте деко в розігріту духовку і запікайте печиво протягом 15-20 хвилин, поки воно не стане золотистим.
  5. Вийміть деко з духовки та залиште печиво охолодитися. Після повного охолодження можна подавати вівсяне печиво з медом до чаю або з молоком. Смачного!

Це вівсяне печиво з медом - ідеальна солодка випічка для вечора, коли ви хочете скуштувати щось особливе. Вівсяні пластівці надають печиву текстури і смаку, а мед додає ніжної солодкості. Використовуйте якісні інгредієнти, такі як свіжі яйця та натуральний мед, щоб отримати найкращий результат. Це печиво чудово підходить для подорожей, сніданків або просто як смачна закуска. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтеся своїм вівсяним печивом з медом!