Рецепт великодньої паски з творогом
                                    Кухня
                
                Інгредієнти:
- 0,5 кг борошна
 - 200 мл молока
 - 200 гр родзинок
 - 2 яйця
 - 120 гр творогу
 - 100 гр цукру
 - 75 гр маргарину
 - 15 гр сухих дріжджів
 - 10 гр ванільного цукру
 - 1 ч. л. солі
 
Рецепт приготування:
- Борошно просіяти через сито разом із дріжджами у велику миску і розмішати.
 - Додати цукор, сіль, ванільний цукор і знову розмішати.
 - Вершкове масло розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі, не доводячи до кипіння. Остудити розтоплене масло до теплої температури.
 - Молоко підігріти до 40С, яйця збити вилкою або вінчиком в окремій ємності.
 - У центрі сухої суміші зробити поглиблення та влити туди тепле молоко, перемішати.
 - Потім влити яєчну суміш і добре вимішати майже до однорідності.
 - Влити в тісто розтоплене масло і вимісити дріжджове тісто руками протягом 2-3 хвилин.
 - Накрити творожне тісто для великодніх пасок легким і вологим рушником, залишити на годину в теплі (30-35С).
 - Змастити кожну форму для випікання пасок вершковим маслом.
 - Через годину зняти рушник, обім'яти тісто руками і розкласти його у формочки (не більше, ніж на 1/3 від об'єму всієї форми).
 - Залишити дріжджове тісто з творогом підходити майже до краю форм у теплому місці.
 - Потім розігріти духовку до 180С, поставити формочки на деко і поставити його в розігріту духову шафу.
 - Випікати паски з творогом приблизно 30-40 хвилин в залежності від розмірів форми.
 - Коли верх паски зарум'яниться, вийняти їх із духовки та залишити до повного охолодження.
 - Потім вийняти сирні паски з форм, покрити глазур'ю і посипати кондитерською посипкою. Приємного чаювання!
 
Ця великодня паска з творогом є однією з найпопулярніших страв на Великдень. Паска з творогом може бути збережена на кілька днів та навіть заморожена на майбутнє. Таким чином, ви можете насолоджуватися її смаком у будь-який зручний час. Спробуйте приготувати цей рецепт та розділіть цікаві моменти з родиною та друзями!