Рецепт Ведмедика Барні в домашніх умовах
Кухня
Інгредієнти:
- 250 гр борошна
- 200 мл ряжанки
- 120 гр цукру
- 100 гр білого шоколаду
- 1 велике яйце (або 2 невеликих)
- 70-80 гр пломбіру
- 60 гр вершкового масла
- 5 гр розпушувача
Рецепт приготування страви:
- Масло і морозиво вийняти з холодильника, з'єднати в одній мисці і залишити в теплому місці на 10-15 хвилин. В окрему миску просіяти через сито борошно з розпушувачем, розмішати.
- Яйця вбити в окрему миску і почати збивати міксером. Поступово всипати цукор і збивати близько 3-4 хвилин до пишності. Тонкою цівкою влити ряжанку і збивати ще кілька хвилин.
- У борошняну суміш додати розм'якшене вершкове масло з морозивом і розтерти виделкою до стану крихти. До отриманої маси підмішати збиті яйця з ряжанкою. Вимішати бісквітне тісто до повної однорідності. Можна збити його міксером на низькій швидкості.
- Духовку розігріти до 180С, білий шоколад натерти на тертці й підмішати до бісквітного тіста. Силіконові форми для печива у вигляді ведмедиків змащувати олією не обов'язково, інші потрібно змастити.
- Вилити в заздалегідь приготовані формочки тісто, поставити їх на деко і відправити в розігріту духову шафу. Готуються ведмедики барні в духовці приблизно 20-30 хвилин до рівномірного золотистого кольору.
- Вийняти деко з формочками з духовки і залишити на 15 хвилин остигати. Обережно вийняти ведмедиків із силіконових форм, дати їм повністю охолонути. Подавати домашні ведмедики барні до чаю, кави або з молоком. Смачного!
Цей рецепт Ведмедиків Барні - це чудовий варіант для тих, хто хоче приготувати смачний десерт без складних інгредієнтів або складних процесів. Спробуйте приготувати ці милі та смачні ведмедики вдома, і вони стануть незабутнім солодким задоволенням для вас і ваших близьких.