Рецепт: Цукерки з морозива та сухою молочною сумішшю
Кухня
Інгредієнти:
- 0,5 кг морозива (Пломбір)
- 400 гр сухої молочної суміші для дитячого харчування (Малютка)
- какао-порошок для обсипання готових цукерок (близько 100 гр)
Інструкції:
- Морозиво трохи розтерти вилкою, додати суху молочну суміш і знову розтерти або перемішати до однорідної консистенції, яка легко піддається ліпленню.
- З отриманої молочної маси сформувати руками невеликі кульки приблизно однакового розміру (ліпити цукерки бажано дуже швидко, щоб морозиво не встигло розтанути).
- Відразу після ліплення обваляти цукерки з усіх боків у какао-порошку і викласти на блюдо.
- Цукерки з морозива та сухої суміші повинні настоятися у холодильнику не менше півгодини. Потім можна виймати блюдо та подавати цукерки до столу. Приємного чаювання!
Сьогодні цукерки з морозива є популярним десертом, який можна зробити вдома за легким рецептом, як у нашому випадку. Можна також експериментувати з різними смаками морозива та додавати різні начинки або топпінги для створення унікальних смакових комбінацій.
Незалежно від того, який смак ви обираєте, цукерки з морозива - чудовий спосіб зробити десерт за лічені хвилини та насолодитись його смаком з друзями та родиною.