Рецепт: Цукерки з морозива та сухою молочною сумішшю

Рецепт: Цукерки з морозива та сухою молочною сумішшю
5.0
(13)
Метод: На плиті
Підійде: Банкет
Час приготування: 90 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 0,5 кг морозива (Пломбір)
  • 400 гр сухої молочної суміші для дитячого харчування (Малютка)
  • какао-порошок для обсипання готових цукерок (близько 100 гр)

Інструкції:

  1. Морозиво трохи розтерти вилкою, додати суху молочну суміш і знову розтерти або перемішати до однорідної консистенції, яка легко піддається ліпленню.
  2. З отриманої молочної маси сформувати руками невеликі кульки приблизно однакового розміру (ліпити цукерки бажано дуже швидко, щоб морозиво не встигло розтанути).
  3. Відразу після ліплення обваляти цукерки з усіх боків у какао-порошку і викласти на блюдо.
  4. Цукерки з морозива та сухої суміші повинні настоятися у холодильнику не менше півгодини. Потім можна виймати блюдо та подавати цукерки до столу. Приємного чаювання!

Сьогодні цукерки з морозива є популярним десертом, який можна зробити вдома за легким рецептом, як у нашому випадку. Можна також експериментувати з різними смаками морозива та додавати різні начинки або топпінги для створення унікальних смакових комбінацій.

Незалежно від того, який смак ви обираєте, цукерки з морозива - чудовий спосіб зробити десерт за лічені хвилини та насолодитись його смаком з друзями та родиною.