Рецепт смузі з кавуна та м'яти

Рецепт смузі з кавуна та м'яти
4.0
(15)
Метод: На плиті
Час приготування: 30 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 2 склянки м'якоті кавуна
  • 1 склянка йогурту (бажано класичного)
  • 1 ст.л. меду
  • гілочка свіжої м'яти
  • 1/3 ч.л. меленої кориці
  • * склянка - 250 мл

Рецепт приготування страви:

  1. М'якоть кавуна очистити від кірки та кісточок, відміряти склянками і залишити на 5-10 хвилин у морозилці. Тим часом відміряти решту продуктів, промити та дрібно нарізати листя м'яти.
  2. З'єднати всі інгредієнти в блендері та збити до отримання однорідної консистенції.
  3. Розлити смузі з кавуна по склянках, прикрасити і подавати в охолодженому вигляді. Смачного!

Додаткова інформація:

  • М'ята додає смузі освіжаючий аромат та збагачує його корисними речовинами.
  • Кориця має антиоксидантні властивості та допомагає підтримувати рівень цукру в крові.
  • Замість йогурту можна використовувати кокосове молоко, щоб зробити смузі веганським.