Рецепт смузі з кавуна та м'яти
Кухня
Інгредієнти:
- 2 склянки м'якоті кавуна
- 1 склянка йогурту (бажано класичного)
- 1 ст.л. меду
- гілочка свіжої м'яти
- 1/3 ч.л. меленої кориці
- * склянка - 250 мл
Рецепт приготування страви:
- М'якоть кавуна очистити від кірки та кісточок, відміряти склянками і залишити на 5-10 хвилин у морозилці. Тим часом відміряти решту продуктів, промити та дрібно нарізати листя м'яти.
- З'єднати всі інгредієнти в блендері та збити до отримання однорідної консистенції.
- Розлити смузі з кавуна по склянках, прикрасити і подавати в охолодженому вигляді. Смачного!
Додаткова інформація:
- М'ята додає смузі освіжаючий аромат та збагачує його корисними речовинами.
- Кориця має антиоксидантні властивості та допомагає підтримувати рівень цукру в крові.
- Замість йогурту можна використовувати кокосове молоко, щоб зробити смузі веганським.