Рецепт смаженого рису зі свининою
Кухня
Інгредієнти:
- 1 столову ложку гарячої води
- 1 чайну ложку меду
- 1 чайна ложка кунжутної олії
- 1 чайна ложка рисового вина (за бажанням)
- 1 столова ложка соєвого соусу
- 1 чайна ложка темного соєвого соусу
- 1/4 чайної ложки білого перцю
- 5 чашок приготовленого довгозерного розсипчастого рису (додати 1 чайну ложку олії для рису при варінні)
- 1 столову ложку олії
- 1 середня цибулина, нарізати кубиками
- 500 гр свинини
- 1 чайна ложка солі
- 2 яйця, яєчня
- 1/2 чашки паростки квасолі
- 2 зеленої цибулі, нарізаної
Рецепт приготування страви:
- Почніть із приготування соусу до рису. Змішаємо ложку гарячої води, мед, кунжутне масло, рисове вино (якщо використовується), соєвий соус, темний соєвий соус та білий перець у невеликій мисці.
- Це соус, який ви додаватимете до рису, його необхідно приготувати заздалегідь.
- Потім приступимо до приготування основної страви. Наріжте дрібно цибулю та обсмажте її на сковороді до напівпрозорого стану.
- Поріжте маленькими кубиками свинину і додайте до сковороди. Не поспішаючи помішуючи, обсмажте м'ясо з усіх боків, але не спалить цибулю.
- Додайте заздалегідь приготовлений рис розсипчастий і добре перемішайте.
- Якщо холодний рис з холодильника, обсмажте його разом з м'ясом протягом 5 хвилин.
- Тепер додамо суміш соусу, сіль і перемішати доки рис рівномірно вкритий соусом.
- Вам потрібно лопаткою розбити будь-які грудки рису, що залишилися, якнайкраще.
- Рис має бути гарячим до цього часу.
- Потім додайте в суміш, квасолю.
- Окремо посмажте змішану яєчню та висипте її в основну страву.
- Дрібно нарізаємо зелену цибулю і теж додаємо до страви.
- Ретельно перемішати ще хвилину чи дві, і можна подавати до столу. Всім смачного!
Крім того, смажений рис зі свининою є чудовим варіантом, якщо ви шукаєте швидку та смачну страву на вечерю або обід. Він може бути готовий менше, ніж за 30 хвилин, залежно від того, наскільки швидко ви готуєте інгредієнти.