Рецепт смаженого рису зі свининою

Рецепт смаженого рису зі свининою
3.5
(5)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 90 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 1 столову ложку гарячої води
  • 1 чайну ложку меду
  • 1 чайна ложка кунжутної олії
  • 1 чайна ложка рисового вина (за бажанням)
  • 1 столова ложка соєвого соусу
  • 1 чайна ложка темного соєвого соусу
  • 1/4 чайної ложки білого перцю
  • 5 чашок приготовленого довгозерного розсипчастого рису (додати 1 чайну ложку олії для рису при варінні)
  • 1 столову ложку олії
  • 1 середня цибулина, нарізати кубиками
  • 500 гр свинини
  • 1 чайна ложка солі
  • 2 яйця, яєчня
  • 1/2 чашки паростки квасолі
  • 2 зеленої цибулі, нарізаної

Рецепт приготування страви:

  1. Почніть із приготування соусу до рису. Змішаємо ложку гарячої води, мед, кунжутне масло, рисове вино (якщо використовується), соєвий соус, темний соєвий соус та білий перець у невеликій мисці.
  2. Це соус, який ви додаватимете до рису, його необхідно приготувати заздалегідь.
  3. Потім приступимо до приготування основної страви. Наріжте дрібно цибулю та обсмажте її на сковороді до напівпрозорого стану.
  4. Поріжте маленькими кубиками свинину і додайте до сковороди. Не поспішаючи помішуючи, обсмажте м'ясо з усіх боків, але не спалить цибулю.
  5. Додайте заздалегідь приготовлений рис розсипчастий і добре перемішайте.
  6. Якщо холодний рис з холодильника, обсмажте його разом з м'ясом протягом 5 хвилин.
  7. Тепер додамо суміш соусу, сіль і перемішати доки рис рівномірно вкритий соусом.
  8. Вам потрібно лопаткою розбити будь-які грудки рису, що залишилися, якнайкраще.
  9. Рис має бути гарячим до цього часу.
  10. Потім додайте в суміш, квасолю.
  11. Окремо посмажте змішану яєчню та висипте її в основну страву.
  12. Дрібно нарізаємо зелену цибулю і теж додаємо до страви.
  13. Ретельно перемішати ще хвилину чи дві, і можна подавати до столу. Всім смачного!

Крім того, смажений рис зі свининою є чудовим варіантом, якщо ви шукаєте швидку та смачну страву на вечерю або обід. Він може бути готовий менше, ніж за 30 хвилин, залежно від того, наскільки швидко ви готуєте інгредієнти.