Рецепт: салат із шинкою та огірками

Рецепт: салат із шинкою та огірками
4.4
(5)
Метод: На плиті
Час приготування: 50 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 300 гр яловичого язика
  • 200 гр маринованих печериць
  • 1 середнє яблуко
  • 150 гр шинки
  • 1 огірок
  • майонез опціонально

Рецепт приготування страви:

  1. Яловичий язик промити, обсушити і покласти в каструлю з киплячою підсоленою водою. Варити яловичий язик приблизно 3 години при слабкому кипінні. Потім злити воду і відразу ж зняти шкірку з язика (це легко зробити під струменем холодної води).
  2. Шинку і яловичий язик нарізати соломкою. Яблука вимити, розрізати на дві частини і видалити насіння. Огірки вимити і порізати разом із яблуками соломкою однакового розміру. Відкрити банку з печерицями та злити зайву рідину, порізати гриби невеликими шматочками.
  3. З'єднати в салатниці шинку, огірки, язик, яблуко, гриби, додати сіль за смаком і перемішати. Заправити салат із шинкою та огірками майонезом і ще раз перемішати. Подавати готовий салат можна до столу одразу після приготування. Смачного!

Салати завжди чудовий вибір для легкого й освіжаючого обіду або вечері. Салат із шинкою та огірками чудово поєднує свіжість огірків із ніжністю шинки, а гриби додають цікавої текстури та аромату. Ви можете експериментувати зі своїм улюбленим майонезом або замінити його на легку версію з йогуртом. Цей салат також стане чудовим доповненням до святкового столу або вечірки з друзями. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтеся смаком!