Смачна цвітна капуста з мультиварки

Смачна цвітна капуста з мультиварки
3.3
(14)
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 150 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 600 гр цвітної капусти
  • 2 яйця
  • 80 гр манної крупи
  • сіль, перець за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. Цвітну капусту ретельно вимити та розібрати на суцвіття. У велику миску вбити яйця, додати сіль, перець і збити виделкою або вінчиком до однорідного кольору. В окрему тарілку висипати манку.
  2. Викласти половину капусти в миску зі збитими яйцями та перемішати. У чашу мультиварки влити кілька ложок рослинної олії та встановити режим Смаження або Випічка. Кожен шматочок цвітної капусти вийняти з кляру й обваляти в манці, викласти в розігріту олію.
  3. Смажити цвітну капусту в мультиварці близько 10 хвилин. За 3-5 хвилин до закінчення приготування перемішати капусту лопаткою. Перекласти готову капусту з мультиварки на тарілку, в мультиварку влити ще ложку олії та знову встановити цей же режим на 10 хвилин.
  4. Цвітну капусту, що залишилася, викласти в миску з кляром, перемішати. Обваляти шматки цвітної капусти після кляру в манці та викласти в мультиварку.
  5. Цвітна капуста в мультиварці готується 5-7 хвилин у зазначеному режимі. Потім перевернути її (як і першого разу) і просмажити протягом 3-5 хвилин до готовності. Подавати смажену цвітну капусту в клярі до столу, вона смачна і в гарячому, і в охолодженому вигляді. Смачного!

Цвітна капуста чудово поєднується з різними соусами та приправами. Ви можете спробувати підсмажити її з часником і чебрецем для більш насиченого смаку, або додати куркуму для надання страві яскравого забарвлення. Також, варто експериментувати з іншими овочами, додавати моркву або броколі до цвітної капусти, щоб збагатити смакову палітру страви.