Рецепт розсипчастого печива "Капучино"

Рецепт розсипчастого печива "Капучино"
4.8
(7)
Метод: В духовці
Підійде: Ланч
Час приготування: 120 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 150 гр борошна
  • 125 гр маргарину
  • 100 гр цукрової пудри
  • 100 гр крохмалю
  • 1 яйце
  • пакетик порошку для приготування капучіно (10 гр)

Рецепт приготування страви:

  1. Маргарин розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі, не доводячи до кипіння. Крохмаль просіяти через сито разом із 50 гр борошна, щіпкою солі та капучино, розмішати. Вбити в суху суміш сире яйце, влити розтоплене масло і вимішати до однорідності.
  2. Поступово підсипаючи борошно, що залишилося, вимісити гладке тісто. Духовку розігріти до 200С, деко застелити пергаментним папером. Наповнити тістом кондитерський мішок (або кульок зі зрізаним куточком) і викласти печиво на відстані 2-3 см один від одного.
  3. Випікати печиво "Капучино" до золотистого кольору протягом 10-12 хвилин. Вийняти деко і залишити разом з готовими виробами до повного остигання. Подавати печиво охолодженим до столу, за бажанням прикрасити цукровою пудрою. Приємного чаювання!

Ще один корисний секрет при приготуванні цього печива - використовуйте пергаментний папер для застилання дека, щоб запобігти пригоранню та забезпечити рівномірне запікання.

Крім того, це печиво можна зберігати в герметичній упаковці протягом кількох днів, тому ви можете насолоджуватися ним протягом довгого часу після приготування.