Рецепт розсипчастого печива "Капучино"
Кухня
Інгредієнти:
- 150 гр борошна
- 125 гр маргарину
- 100 гр цукрової пудри
- 100 гр крохмалю
- 1 яйце
- пакетик порошку для приготування капучіно (10 гр)
Рецепт приготування страви:
- Маргарин розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі, не доводячи до кипіння. Крохмаль просіяти через сито разом із 50 гр борошна, щіпкою солі та капучино, розмішати. Вбити в суху суміш сире яйце, влити розтоплене масло і вимішати до однорідності.
- Поступово підсипаючи борошно, що залишилося, вимісити гладке тісто. Духовку розігріти до 200С, деко застелити пергаментним папером. Наповнити тістом кондитерський мішок (або кульок зі зрізаним куточком) і викласти печиво на відстані 2-3 см один від одного.
- Випікати печиво "Капучино" до золотистого кольору протягом 10-12 хвилин. Вийняти деко і залишити разом з готовими виробами до повного остигання. Подавати печиво охолодженим до столу, за бажанням прикрасити цукровою пудрою. Приємного чаювання!
Ще один корисний секрет при приготуванні цього печива - використовуйте пергаментний папер для застилання дека, щоб запобігти пригоранню та забезпечити рівномірне запікання.
Крім того, це печиво можна зберігати в герметичній упаковці протягом кількох днів, тому ви можете насолоджуватися ним протягом довгого часу після приготування.