Рецепт розсипчастого мигдального печива без борошна

Рецепт розсипчастого мигдального печива без борошна
4.6
(8)
Метод: В духовці
Час приготування: 120 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 300 гр свіжого мигдалю
  • 150 гр цукру
  • 1 яйце
  • 10 гр ванільного цукру

Рецепт приготування страви:

  1. Мигдаль скласти в миску і залити окропом на кілька хвилин.
  2. Вийняти по одному горішку з гарячої води та очистити кожен від шкірки натисканням з одного боку.
  3. Очищені від шкірки горіхи повністю обсушити на паперовому рушнику.
  4. Подрібнити горіхи до стану крихти, з'єднати з цукром та ванільним цукром, можна додати сіль, корицю до смаку.
  5. Яйце вбити в окрему ємність і збити вилкою до однорідності.
  6. Влити яєчну суміш мигдальну і перемішати.
  7. Духовку розігріти до 180, деко застелити пергаметним папером.
  8. Викласти на застеляне деко печиво невеликих розмірів, надаючи йому форму вологими руками і відправити в розігріту духовку.
  9. Випікати мигдальне печиво без борошна до золотаво-рум'яної скоринки приблизно 20-25 хвилин.
  10. Вийняти деко і залишити його до повного охолодження.
  11. Печиво з мигдалем, що повністю остигло, можна подавати до столу в якості десерту. Приємного чаювання!

Цей рецепт розсипчастого мигдального печива без борошна - чудовий вибір для тих, хто стежить за своїм здоров'ям і бажає насолодитися смачним десертом. Свіжий мигдаль є багатим джерелом вітамінів, мінералів та антиоксидантів, що робить це печиво більш поживним та корисним для здоров'я, ніж традиційні десерти, що містять борошно та занадто багато цукру.