Рецепт приготування бісквіту у мультиварці

Рецепт приготування бісквіту у мультиварці
4.1
(12)
Час приготування: 90 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 5 яєць (або 4 великих)
  • 200 гр цукру
  • 150 гр борошна
  • щіпка лимонної кислоти
  • щіпка ваніліну

Рецепт приготування страви:

  1. Яйця вийняти з холодильника, вбити в миску і залишити в кімнатній температурі на 15-20 хвилин. Борошно разом із ваніліном просіяти двічі через сито в окрему ємність.
  2. Збити яйця з дрібкою лимонної кислоти протягом 2-3 хвилин. Не перестаючи збивати, всипати тонкою цівкою цукор. Збивати яйця з цукром ще 2-3 хвилини до утворення пишної світлої маси.
  3. До отриманої кремової маси поступово підмішати просіяне борошно і кілька разів перемішати все ложкою. Чашу мультиварки змастити вершковим маслом і присипати панірувальними сухарями. Викласти бісквітне тісто в чашу мультиварки і закрити кришку.
  4. Готувати бісквіт у мультиварці в режимі Випічка 60-70 хвилин. Потім обережно вийняти бісквіт з мультиварки за допомогою підставки для варіння на пару. Якщо ви хочете приготувати з отриманого бісквіта торт або тістечка - обов'язково дайте йому настоятися не менше 4 годин.
  5. А можна розрізати теплий бісквіт на порційні шматочки і подавати до столу як десерт. Смачного! 

Бісквіт у мультиварці - це чудовий спосіб приготувати смачні десерти зі своїми руками. Ви можете експериментувати зі смаками, додавати начинки, креми, глазурі та фрукти, щоб створити унікальні смакові поєднання. За допомогою мультиварки цей процес стає простим і зручним.