Рецепт: Печиво на маргарині

Рецепт: Печиво на маргарині
4.5
(6)
Метод: В духовці
Час приготування: 50 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 300 гр борошна
  • 180-200 гр маргарину (можна замінити вершковим маслом)
  • 100 гр цукрової пудри (або цукру)
  • дрібка солі

Рецепт приготування страви:

  1. Маргарин або масло заздалегідь вийняти з холодильника і залишити на 15 хвилин у теплі. До м'якого маргарину всипати цукор і збити масу міксером до однорідності протягом 5 хвилин. Замість цукру краще використовувати цукрову пудру, тому що вона швидше розчиняється.
  2. Не перестаючи збивати, вбити сире яйце. Збивати всі інгредієнти приблизно 2-3 хвилини до повної однорідності. До отриманої маси просіяти борошно з сіллю і швидко вимісити тісто руками. Обернути кулю харчовою плівкою і відправити в холодильник.
  3. Тісто на маргарині для печива має вилежатися в холоді близько півгодини. Завдяки цій процедурі тісто буде набагато легше розкачувати. Потім розігріти духовку до 180/200С, деко застелити пергаментним папером.
  4. Печиво з тіста на маргарині можна вирізати двома способами. Перший спосіб: розкачати пісочне тісто на столі або між двома шарами пергаментного паперу. З отриманого пласта тіста вирізати будь-які фігурки і викласти їх на деко. Другий спосіб: скачати з тіста ковбаску, діаметром близько 4-5 см і нарізати її круглими шматочками приблизно 0,5-1 см завтовшки. Викласти печиво на деко і відправити в розігріту духову шафу.
  5. Готувати печиво на маргарині близько 15 хвилин до золотистого кольору. Важливо не пересушити пісочне печиво, інакше воно буде твердим. Домашнє печиво готове, остудити його і подавати до чаю. Смачного! 

Це простий, але смачний рецепт печива на маргарині. Приготуйте його разом із сім'єю або друзями та насолоджуйтеся неперевершеним смаком домашнього печива. Експериментуйте з формами та розмірами, створюйте унікальні шедеври пекарського мистецтва. Печиво на маргарині чудово підходить для дитячих вечірок, святкових заходів або просто як солодкий перекус у будь-який час дня. Насолоджуйтеся цими простими, але незабутніми ласощами. Приготування домашнього печива - це завжди радість і творчість, а результат - задоволення всіх, хто його спробує.