Рецепт ніжного мандаринового морозива

Рецепт ніжного мандаринового морозива
4.9
(11)
Метод: На плиті
Підійде: Ланч, Перекус
Час приготування: 90 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 200 г мандаринів
  • 200 г сметани або вершків 30%
  • 200 г згущеного молока

Рецепт приготування:

  1. Очистіть мандарини від шкірки, насіння та м’якоть від плівок.
  2. Роздрібніть мандарини в блендері до стану пюре та процідіть через сито.
  3. Додайте до пюре сметану та згущене молоко та перемішайте.
  4. Перелийте мандаринову суміш в пластиковий контейнер та поставте в морозилку на 4 години.
  5. Кожні 10-15 хвилин перемішуйте морозиво протягом перших двох годин.
  6. Вийміть контейнер з морозильника, розподіліть морозиво по тарілкам або креманкам та подайте на стіл, прикрасивши тертою цедрою або джемом.

Цікаве:

  • Можна додати трохи лимонного соку для більш насиченого смаку.
  • Замість мандаринів можна використовувати інші фрукти, наприклад, апельсини, лайм або грейпфрути.
  • Щоб морозиво стало ще більш ніжним, можна додати трохи ванільного екстракту або кокосової стружки.