Рецепт мурашника з кукурудзяних паличок та згущеного молока

Рецепт мурашника з кукурудзяних паличок та згущеного молока
4.8
(10)
Метод: На плиті
Підійде: Банкет
Час приготування: 150 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 0,5 кг вареного згущеного молока
  • 200 гр вершкового масла
  • 120 гр кукурудзяних паличок

Рецепт приготування страви:

  1. Вершкове масло порізати невеликими шматочками, скласти в миску і залишити на півгодини в кімнатній температурі. Потім збити масло міксером до пишності на високій швидкості.
  2. Не перестаючи збивати масло міксером, додати до неї по ложці все варене згущене молоко. Повинна вийти кремова маса однорідної консистенції. Всипати до отриманого крему кукурудзяні палички та перемішати.
  3. Викласти все на велику плоску тарілку, надати десерту форму гірки та поставити у холодильник. Торт Мурашник з кукурудзяних паличок зі згущеним молоком повинен настоятися в холоді 2-3 години. Потім можна вийняти торт, прикрасити на свій смак та подавати до столу. Смачного!

Цей десерт - чудовий варіант для швидкого приготування на будь-яке свято або захід. Ви можете прикрасити його фруктами, ягодами, горіхами або шматочками шоколаду. Також можете спробувати замінити кукурудзяні палички на інші хрусткі дрібки, наприклад, зламані шоколадні пластинки або бісквіт. Дивуйте і експериментуйте з цим смачним десертом!