Творожний торт "Будиночок" без випічки: рецепт на кожен день

Творожний торт "Будиночок" без випічки: рецепт на кожен день
4.0
(10)
Метод: На плиті
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 4 ванільні творожні сирки (по 100 гр кожен) або 400 гр творожної солодкої маси
  • 2 пачки пісочного печива "Топлене молоко" (по 200 гр кожна)
  • 20 мл молока
  • 200 гр вершкового масла
  • 6 ст. цукрової пудри
  • 2 ст. какао-порошка

Рецепт приготування страви:

  1. Вершкове масло розділити на дві рівні частини, порізати на дрібні шматочки і залишити на 15-20 хвилин в кімнатній температурі, щоб воно підтало.
  2. Додати до половини масла какао, половину цукрової пудри та збити міксером до однорідної кремової консистенції. Накрити миску кришкою і поставити до холодильника.
  3. Творожні сирки по одному додати до масла, що залишилося, ретельно розтираючи його після кожного сирку до однорідності. Всипати цукрову пудру, що залишилася, і перемішати до її повного розчинення.
  4. Застелити обробну дошку або деко пергаментним папером або харчовою плівкою. Змастити прямокутник по периметру майбутнього торта шоколадним кремом, викласти на крем печиво, укладаючи щільно один до одного.
  5. Уздовж центру прямокутника викласти творожний крем. Обережно підняти боки пергаменту так, щоб творожна начинка накрилася "будиночком" з печива та шоколадного крему.
  6. Закріпити пергамент у такому положенні та прибрати торт у холодильник як мінімум на 4 години. Через вказаний час звільнити торт від пергаменту та перекласти на тарілку. Готовий творожний торт Будиночок нарізати шматочками трикутними і подавати до столу. Приємного чаювання!