Творожний торт "Будиночок" без випічки: рецепт на кожен день
Кухня
Інгредієнти:
- 4 ванільні творожні сирки (по 100 гр кожен) або 400 гр творожної солодкої маси
- 2 пачки пісочного печива "Топлене молоко" (по 200 гр кожна)
- 20 мл молока
- 200 гр вершкового масла
- 6 ст. цукрової пудри
- 2 ст. какао-порошка
Рецепт приготування страви:
- Вершкове масло розділити на дві рівні частини, порізати на дрібні шматочки і залишити на 15-20 хвилин в кімнатній температурі, щоб воно підтало.
- Додати до половини масла какао, половину цукрової пудри та збити міксером до однорідної кремової консистенції. Накрити миску кришкою і поставити до холодильника.
- Творожні сирки по одному додати до масла, що залишилося, ретельно розтираючи його після кожного сирку до однорідності. Всипати цукрову пудру, що залишилася, і перемішати до її повного розчинення.
- Застелити обробну дошку або деко пергаментним папером або харчовою плівкою. Змастити прямокутник по периметру майбутнього торта шоколадним кремом, викласти на крем печиво, укладаючи щільно один до одного.
- Уздовж центру прямокутника викласти творожний крем. Обережно підняти боки пергаменту так, щоб творожна начинка накрилася "будиночком" з печива та шоколадного крему.
- Закріпити пергамент у такому положенні та прибрати торт у холодильник як мінімум на 4 години. Через вказаний час звільнити торт від пергаменту та перекласти на тарілку. Готовий творожний торт Будиночок нарізати шматочками трикутними і подавати до столу. Приємного чаювання!