Рецепт маринованої червоної цибулі: ідеальна закуска до м'яса та шашлику

Рецепт маринованої червоної цибулі: ідеальна закуска до м'яса та шашлику
3.7
(6)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 40 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 2 червоні цибулини
  • 2 ст.л. яблучного оцту (можна замінити звичайним)
  • 2 ст.л. чистої води
  • пів ч.л. солі
  • 1/4 ч.л. цукру

Рецепт приготування страви:

  1. Очистити червону цибулю від лушпиння і нарізати тонкими кільцями. Скласти нарізану кільцями цибулю в друшляк і обполоснути її крутим окропом, дати повністю стекти воді і перекласти її в миску або пластиковий контейнер.
  2. Додати до ошпареної цибулі сіль, цукор, влити воду з оцтом і гарненько перемішати. За бажанням можна додати подрібнену петрушку або кріп, спеції або перець за смаком.
  3. Накрити миску щільно кришкою або харчовою плівкою і відправити в холодильник маринуватися щонайменше на 2 години (що більше - то краще). Подавати мариновану червону цибулю як закуску до м'яса і шашликів.

Цей рецепт маринованої червоної цибулі дуже простий у приготуванні, але результат виявляється неймовірно смачним і пікантним. Червона цибуля дуже корисна для здоров'я, містить велику кількість вітамінів і антиоксидантів. Маринована цибуля додасть нового смаку та аромату до будь-якої страви. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтеся своєю новою улюбленою закускою.