Рецепт кукурудзи в пароварці
Кухня
Інгредієнти:
- 4 кукурудзи
- сіль, вершкове масло - за смаком
Рецепт приготування страви:
- Качани кукурудзи очистити від листя і волосяних пучків, промити під струменем прохолодної води і насухо витерти рушником.
- Влити в чашу пароварки необхідну кількість води, на підставку для варіння на парі покласти очищені та промиті качани кукурудзи. Закрити кришку і встановити таймер на 35 хвилин. Якщо кукурудза дуже велика або стара - потрібно збільшити час варіння на 15-30 хвилин.
- Через зазначений час вийняти варену кукурудзу з пароварки і дати їй кілька хвилин охолонути. Змастити кожен качан вершковим маслом, посипати сіллю і подавати до столу. Смачного!
Кукурудза є однією з найпопулярніших овочевих культур, яка вважається корисною та дуже поживною. Вона містить багато вітамінів та мінералів, таких як вітамін С, вітамін В6, фолієва кислота, калій та магній. Включення кукурудзи у ваш раціон харчування може підвищити рівень енергії та покращити здоров'я шкіри, очей та кісток.